+32 (0)3 369 25 97

Diensten

Implementatie

Uw organisatie kan er ook voor kiezen om een managementsysteem te implementeren. Een managementsysteem is een geïntegreerd systeem van governance processen die uw organisaties de nodige controle bezorgen over bepaalde governance domeinen (bvb. Kwaliteit, Informatieveiligheid, Service Management, …).

We hanteren hierbij vaak de ISO standaarden omdat de vernieuwde high level structuur ons toelaat om gemakkelijk verschillende governance domeinen te integreren in één gecombineerd managementsysteem en omdat ISO standaarden een risico gebaseerde aanpak en continue verbeteringsmethodologie initiëren binnen uw organisatie.

Hierbij kan u certificatie nastreven (zo wordt het ISO27000 certificaat ondermeer door de Privacy Commissie aanzien als één van de beste methodes om aan te tonen dat persoonsgegevens voldoende beveiligd zijn) of dit systeem gebruiken als een interne managementtool. We begeleiden uw organisatie graag tijdens het implementatietraject, ongeacht van het einddoel (certificatie of interne management tool) van uw organisatie.

Vraag hier een offerte op maat of extra informatie aan voor uw onderneming.

© Copyright infosentry NV 2018 | All Rights Reserved | Cookie policy | Privacy policy